ПЛАВИ КРУГ

ПЛАВИ КРУГ

Зрењанин, 21.11.2022. године
ОБАВЕШТЕЊЕ

Крајем септембра месеца 2022. године основано је Удружење за помоћ особама са аутизмом средњебанатског округа Плави круг .

Удружење је невладино и непрофитно,основано ради остваривања циљева у области заштите и остваривања људских права особа са аутизмом.

Чланови друштва су родитељи – стараоци, стручњаци, пријатељи, који ће радити и учествовати на пружању организоване помоћи, унапређењу квалитета живота особа са аутизмом и њихових породица, развијати сервисе подршке, дружењу, размени искустава. Такође биће ангажовани на подизању свести јавности о положају особа са аутизмом и њихових породица кроз едукацију грађана, деце и младих.

Циљ основаног Удружења је и укључивање и покретање иницијативе за доношење прописа ради проширивања и усавршавања система заштите особа са аутизмом. Радиће се и на организовању радионица, културних и спортских активности, као и на покретању разних акција за помоћ аутистичним особама и њиховим породицама.

Молимо вас да информацију о постојању Удружења поставите на ваш сајт, како би што више наших суграђана пружило подршку оваквом виду хуманог подухвата и подржало наше даље активности, а такође свим заинтерeсованим пружило могућност учлањења у Друштво. Информације се могу добити путем е маил адресе:

Унапред захвална, с поштовањем

Соња Захорец, председница удружења

Адреса/Аддресс: БРАНКА РАДИЧЕВИЋА бр. 26, 23000 Зрењанин,
Жиро рачун/Банк аццоунт Но.: 200-3548810101009-93,
Матични бр./Рег.Но: 28348673, ПИБ/ВАТ: 113301699, е-маил:

Skip to content