Centar za socijalni rad Grada Zrenjanina

Vesti

Donacija “Gomexa” i “Pampersa” samohranim očevima

U akciji kompanije Gomex i brenda Pampers prikupljena su sredstva za pomoć ugroženim porodicama u Zrenjaninu i Šapcu u kom zrenjaninski trgovinski lanac ima svoj objekat.

Predstavnica Gomexa, Bojana Nićetin, uručila je danas Centru za socijalni rad pomoć u robi za 10 najugroženijih porodica na teritoriji Zrenjanina.

- Akcija je sprovedena krajem prošle i početkom ove godine prodajom proizvoda brenda Pampers, a od tih sredstava deo pomoći je već doniran porodicama u Šapcu u saradnji sa fondom "Humanitarno srce Šapca". Drugi deo namenjen je porodicama u Zrenjaninu i to će biti samohrani očevi. Nove akcije biće realizovane već u narednih mesec dana sa nekim drugim fondacijama kojima je naša pomoć potrebna. Do sada smo smo dva puta pomogali pedijatrije i dečije bolničke ustanove, ovaj put su nam cilj bile ugrožene porodice, a javnost će biti obaveštena i o narednoj ciljnoj grupi, rekla je Bojana Nićetin. drugi put smo ugroženi porodice a obavesticemo vas šta ce biti u narednom periodu.

Predaja donacije - Julija Bobek i Bojana Nićetin

Direktorka Centra za socijalni rad Julija Bobek zahvalila se za doniranu pomoć i pozvala sve firme i pojedince da slede praksu humanih ljudi i društveno odgovornih kompanija koje su i u prethodnom periodu, raznim akcijama, pomagali korisnike pomoći tog centra.

U donatorskim paketima za 10 najugroženijih porodica kompanija Gomex pripremila je prehrambene proizvode iz svog asortimana i kućnu hemiju drugih proizvođača.

Izvor: http://www.ilovezrenjanin.com/aktuelno/donacija-gomexa-pampersa-samohranim-ocevima/

You are here: Home Vesti Donacija “Gomexa” i “Pampersa” samohranim očevima