Centar za socijalni rad Grada Zrenjanina

Vesti

Авивов избор за наjлепшу новогодишњу jелку Зрењанина

17.12.2016

Град Зрењанин се и ове године придружио манифестациjи хуманитарног карактера под називом "Авивов избор за наjлепшу новогодишњу jелку Зрењанина" одржаноj данас у Авив парку Зрењанин где су представници 15 институциjа, организациjа, компаниjа и медиjа из Зрењанина китили jелке.

Свака институциjа и компаниjа своjим учешћем у овоj манифестациjи прикључила се и акциjи прикупљања новогодишњих пакетића за децу, коjи ће бити уручени зрењанинском Центру за социjални рад, односно деци без родитељског старања.

Aviv jelka

Кићење jелки протекло jе уз музичко-забавни програм, а малишане jе обрадовао и Деда Мраз. По оцени присутне деце, за наjлепшу овогодишњу jеклу изабрана jе jека Центра за социjални рад. 

Данка Гладовић, директор маркетинга у Аиву изразила jе задовољство што Авив парк Зрењанин другу годину заредом успешно организуjе ову хуманитарну манифестациjу и то уз велику подршку града, других институциjа и медиjа.

- Овим доказуjемо да сви постаjемо jош хуманиjи, а прикупљени пакетићи биће уручени Центру за социjални рад и деци у хранитељским породицама - навела jе Гладовић.

Прошлогодишња акциjа имала jе велики одзив у jавности, када се том приликом сакупило 250 пакетића за децу без родитељског старања и за децу са посебним потребама коjи су им уручени преко Центра за социjални рад Града Зрењанина.

Aviv jelka

Поред Града Зрењанина и Центра за социjални рад, jелке су окитили и Црвени крст, Спортски обjекти Зрењанин, РТВ Сантос, Портал Зрењанински, Основна школа “Петар Петовић Нjегош”, Голден Беаутy Схоп, Центар за едукациjу БИГ БЕН, Хапy кидс, Лист Зрењанин, Клик ФМ, И Лове Зрењанин, ВОРП маркетинг и Авив Арлон.

Centrova jelka

Izvor: http://www.zrenjanin.rs/1-45-0-5017/Avivov-izbor-za-najlepsu-novogodisnju-jelku-Zrenjanina

You are here: Home Vesti Авивов избор за наjлепшу новогодишњу jелку Зрењанина