Centar za socijalni rad Grada Zrenjanina

O centru

CSR u katalogu Gradskog PRESS centra

"Velika briga o deci i ženama"

Julija Bobek, direktorica Centra za socijalni rad Grada Zrenjanina, u najnovijem katalogu Gradskog PRESS centra

Katalog možete naći na http://www.gradski.info/?hronika#sKatalog

Novogodišnje radosti za decu o kojoj brine Centar za socijalni rad

29.12.2015

U Narodnom pozorištu "Toša Jovanović" danas su podeljeni paketići deci o kojoj brine Centar za socijalni rad Grada Zrenjanina, a takođe je bila izvedena i novogodišnja predstava "Ledena ljubav", koju je pripremio ansambl lutkarskog pozorišta.

U pozorištu je ovom prilikom poklonjeno 253 paketića, prikupljenih humanitarnom akcijom, a kako je napomenula direktorka Centra Julija Bobek, 102 paketića namenjena su deci u hraniteljskim porodicama, 37 deci pod starateljstvom, 29 deci u ustanovama socijalne zaštite, 12 deci iz Dnevnog centra "Alternativa" i 73 deci do 12 godina čije su porodice korisnici novčane socijalne pomoći.

Prema rečima direktorke Bobek, ovo je prvi put da su obuhvaćena sva deca o kojima se stara Centar:
- Divno bi bilo da ovako lep gest preraste u tradiciju. Hvala pozorištu na organizovanoj predstavi, kompaniji Aviv Arlon i svim učesnicima ove akcije. Zahvalnost dugujemo i Gradu Zrenjaninu, jer će se jelkama iz donacije ozeleniti dvorište našeg centra "Alternativa" - rekla je Julija Bobek.

Podeli paketića prisustvovali su i članovi Gradskog veća grada Zrenjanina, Dušan Radišić i Slaviša Vlačić koji su, svako u svom resoru, usmereni ka radu s ustanovama i licima koja brinu o ovoj deci i njihovim potrebama i vaspitavaju ih.

Poklone za decu prikupile su institucije, organizacije i mediji tokom manifestacije održane u nedelju "Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina". Svaki takmičar je okitio svoju jelku i donirao slatke pakete, čemu je podršku pružio i Grad Zrenjanin.

Izvor: http://www.zrenjanin.rs/

Subcategories

You are here: Home O centru